Neden Fotobox Pro Ürünleri Daha İyi Fotoğraf Çekiyor ?

Fotobox Pro ürünleri devamlı fotoğraf çekimi yapacağınız ürünlerin yansıma, doku, renk, materyal ve pozisyonlama prensiplerini dikkata alarak özel olarak tasarlanır. Örneğin 2014 yılından bu yana aralıksız olarak satılan Fotobox Pro F32 Plus özellikle kuyum sektörünün vazgeçilmez fotoğraf çekim ışık sistemi haline gelmiştir.

Bu çekim kalitesinin nedenini 4 başlıkta sıralıyoruz.

  • Işık
  • Yüzey Malzemesi
  • Tasarım
  • Stabilite

IŞIK

Artık LED aydınlatma ile daha yüksek, ve daha küçük alanlarda ışık kaynağı yaratılabiliyor. Bu aslında hiç bir zaman fotoğraf çekimi için vazgeçilmez bir silah asla olmadı. Fotobox Pro ürünlerinde bu teknoloji, homojen ışık başlığı altında toplanır. Işık kaynaklarımız objelerinizin yüzeylerinin yapısına göre difuzörlenerek en homojen ışık dağılımı gerçekleştirilir.

YÜZEY MALZEMESİ

Yansıma, gölge, orantısız ışık dağılımı gibi sorunların temelinde objenizin üzerinde durduğu malzeme bulunmaktadır. Özellikle Plus ürünlerimizde özenle seçilmiş arka plan yüzey malzemeleri uygulamaktayız.

Fotobox-Pro-F32Plus-background-light-copy Neden Fotobox Pro Ürünleri Daha İyi Fotoğraf Çekiyor ?

TASARIM

Fotobox Pro ürünlerinin son tasarım en az çektiğiniz fotoğraflar kadar önemlidir. Birleştirme parçalarında kullandığımız materyaller asla fotoğraf çekim alanlarında kamera kadrajınıza rastlamaz.

Fotobox-Pro-F32Plus-cekim-4 Neden Fotobox Pro Ürünleri Daha İyi Fotoğraf Çekiyor ?
Fotobox Pro F32 Plus

STABİLİTE

Her an, her saat, her gün aynı fotoğrafı klasik ışık sistemi ile çekmek günümüz ticari hayatımız da mümkün değildir. Çünkü bulunduğunuz ortam neresi olursa olsun, depo, dükkan, ya da atıl bir alan da belki studio kuracak imkanınız yoktur. Ama Fotobox Pro ile her yer studio. Üstelik günün her saatinde aynı ışık ve çekim performansı ile.

Bir yanıt yazın